Fără buletin

● Ministrului de interne Ioan Rus – campion al anarhismului

Posted in Drepturi individuale, Scatoalce de Stat, urgenţe umanitare by Marius Delaepicentru on 2012/06/24

Stimate domnule ministru Ioan Rus…sau, mai simplu: bă Ioane,

Iartă-mi vorba rea: ai pizdit-o. Să vedem cum:

Pe 20 iunie 2012, circa de poliţie de pe raza Republicii Zambaccian, a primit un ordin de executare a încarcerării deţinutului Adrian Năstase, prietenul tău. Pînă aici, nimic nu e anormal. Au primit un ordin şi s-au străduit să îl execute.
Anormal e că tu i-ai permis condamnatului să deţină arme – 20 la număr – după condamnarea definitivă din primă instanţă, încălcînd astfel regimul armelor şi muniţiilor. Vina ta e că nu ai verificat dacă şi-a predat arsenalul de căsăpit mistreţi, deşi ştiai ce are în rastel. Îţi reamintesc că asta îşi găseşte corespondent în Codul Penal.
Bine, poţi scăpa uşor, făcînd pe niznaiu. Va pica altul de prost.
Dar amicul tău politic a profitat de incompetenţa ta şi era să-ţi găurească unul, doi, subalterni, în tentativa de simulare a sinuciderii, reuşită altminteri.
De ce simulare? Cum dreacu’ te dai fată mare cînd ştii sigur că deţinuţii cam au probleme cu stima de sine şi sunt în stare să facă orice pentru a fenta decanatul facultăţii de la Rahova? Nu era mai simpatic să fi înghiţit o lingură? Niţel fier nu-i strică nimănui. Dar tu l-ai lăsat să înghită plumb (nu Rovana). Bineînţeles că i-a stat în gît, de era să păteze fularul ăla bengos.

Dar să continuăm. Iluminat de pronia cerească, ai trimis un furgon de salvare. Privat. Furgon cu care ai condus simulantul pînă la graniţa Republicii de Urgenţă Floreasca, unde s-a văzut că nu avea nici pe dracu’. Altminteri nu era lăsat 11 ore cu perfuzii de Cavit 9. Mă rog, preşedintele Republicii Floreasca se ocupă acum de întocmirea dosarului de azil politic. Sigur, nu e pericol să cumpere întreaga republică Floreasca, dar se expune unui alt mare pericol: să fie mutilat de către oficialităţile statului în stat. Sigur, şi asta se poate simula. Îi pot bagă nişte substanţe în venă şi îi pot simula ce boală vrea el să-şi aleagă din catalogul de produse. Pînă şi diabetul poate fi simulat. Fie la sursă, fie la laborator. Ba, chiar şi din programul de interpretare a curbei de glicemie.

După cum vezi, bă Ioane, extrădarea deţinutului în Republica România nu îi conferă impunitate, deoarece, paşaportul medical cu care va reintra pe teritoriul României, nu va fi recunoscut de nicio instanţă. De ce?
Păi, procedura de atestare a bolii are un parcurs legalmente bine definit, parcurs ce începe în infirmeria puşcăriei. Tu, văd că nici măcar mandatul de internare în puşcărie nu l-ai dus la îndeplinire, d-apoi să-i oferi posibilitatea să depună cuminte, ca orice deţinut, dosarul umanitar şi să aştepte decizia judecătorului. Aşadar, fără patalamaua de la un spital din reţeaua penitenciarelor, ciuciu proces de scutire temporară de pedeapsă.
Apoi, certificatul, chiar dacă procedural poate fi admis, nu poate fi credibil, din moment ce lipsesc probele clinice şi de laborator făcute pe bune. Adică, fără simulări pe sub fular şi mimetisme (bio)chimice. Ce naiba? Eu să te învăţ?

În concluzie, bă Ioane, dacă nu grăbeşti extrădarea, îl expui pe simulant la mutilări inutile. Riscul de a-şi pierde definitiv sănătatea şi viaţa în republica de urgenţă Floreasca, este mai mare decît cel de a fi violat în puşcărie. Cu fiecare zi de azil politic într-o republică nerecunoscută de ONU, se măresc şi pedeapsa ta, şi nota de plată pentru costul spitalizării deţinutului. Pentru că tu, sau şeful secţiei de poliţie veţi plăti.

Ca să nu mai zic că vei fi călcat curînd de procurori, cel puţin pentru favorizarea sustragerii de la executarea pedepsei, dacă nu pentru subminarea autorităţii de stat sau pentru încălcarea principiului echităţii. (mai vorbim după prima răscoală în puşcării) Şi-apoi, vezi şi tu ce păţi prietenul tău pentru că trase de timp la proces. Vrei să tragă în continuare, dar cu riscuri infinit mai mari? OK. Îţi dau o veste proastă: boală lungă – moarte sigură.

Marius Mistreţu
preşedintele Republicii Marius Mistreţu-Balc
Hiroşima

––––––––––-
Pentru cei care se mai îndoiesc de culpele ministrului Ioan Rus, ataşez prevederile legale:

Persoanele private de libertate pot fi vizitate de sot sau de sotie ori de rudele pana la gradul al IV-lea inclusiv. Cu consimtamantul persoanei private de libertate, aceasta poate fi vizitata si de alte persoane, cu aprobarea scrisa a directorului locului de detinere;
Durata vizitei este de la 30 de minute pana la 2 ore, in functie de numarul solicitarilor de acordare a vizitelor si de spatiile existente. Persoanele private de libertate pot beneficia in cursul unei zile de o singurã vizita;
Arestatii preventiv si persoanele condamnate pentru care nu s-a stabilit inca regimul de executare a pedepsei beneficiaza de 4 vizite/luna;
Persoanele private de libertate internate in spitale din afara sistemului penitenciar pot fi vizitate cu aprobarea directorului locului de detinere si cu avizul medicului in a caror supraveghere se afla, in prezenta unui lucrator al sectorului vizita din cadrul penitenciarului.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dictaturajustitiei said, on 2012/06/24 at 03:48

  Nu mai se poate trăi cu PSD-iștii ăștia !

 2. […] Vorba lui Marius Mistrețu, cârciumar la Epicentrul Hiroșimei: Stimate domnule ministru Ioan Rus…sau, mai simplu: bă Ioane, Iartă-mi vorba rea: ai pizdit-o. […]

 3. bogdan said, on 2012/06/28 at 23:48

  Domnule Mistretu,
  Inteleg ca locuiesti in Japonia. Inteleg ca ti-e bine acolo.
  Atunci de ce te bagi peste tarisoara noastra? Stii cum traim noi aici?
  Afla domnule Mistretu ca eu, ca medic rezident, am avut sub guvernarea PDL si am in continuare un salariu de 1200 de lei cu tot cu bonuri de masa.
  Afla domnule Mistretu ca si eu m-am saturat de Romania dar eu, spre deosebire de tine , nu am unde sa ma duc.
  Afla ca mie si familiei mele ne-a cam ajuns cutitu la os sub guvernarea basista pe care se vede ca o iubesti atat de mult. Afla ca si pe timpul guvernarii PDL s-au petrecut abuzuri si mai mari.
  Unul din ele este acela ca fosta mea diriginta, profesoara de franceza la un liceu brailean, s-a sinucis aruncandu-se in Dunare datorita faptului ca nu mai avea ce sa manance iar un alt profesor cu pregatire inferioara fusese trimis pe criterii politice, in locul ei, cu o bursa in strainatate.
  Afla ca m-am saturat de Basescu al tau.
  Afla ca m-am saturat de oameni ca tine care desi nu dau doi bani pe Romania (altfel n-ar fi plecat), ne dau noua lectii despre cum sa ne iubim tara.

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/06/29 at 00:20

   Sunteţi cam confuz. Una-i una, alta-i alta. Eu am cerut la Parchet respectarea legii.

   Uite, de aia vă merge rău, pentru că amestecaţi lucrurile. Pentru că din prea multă cumsecădenie tîmpă sunteţi subdezvoltaţi. Apoi, vi se pune pata pe unul mai răsărit şi vreţi să-l sacrificaţi.
   De ce doamne iartă-mă nu aţi vrut legea care v-ar fi permis să deveniţi un medic onorabil, fie şi PRIVAT? V-au plăcut pomenile şi furtişagul? Atunci veţi rămîne în subdezvoltare. Pînă nu vă ridicaţi din patru labe, demn, biped, degeaba vă bateţi cu cărămida-n piept că sunteţi patrioţi.

   Apropo, şi eu am lucrat în reţeaua sanitară. La Institutul Cantacuzino. Preparam culturi microbiene pentru vaccinuri. Nu mă puteţi îmbrobodi cu lăcrămoşenii d-astea.
   Aveţi tichete de masă? Hm! Vă răsfăţaţi. Eu cînd am venit aici, am muncit un timp la sortat gunoiul.

   Adio, domnule medic.

 4. bogdan said, on 2012/06/29 at 01:05

  Daca cereti respectarea legii, de ce nu cereti ca Basescu sa inapoieze inapoi casa din Mihaileanu?
  Hot ce esti !

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/06/29 at 01:08

   Aşa, ca între „hoţi”, ar fi trebuit să afli că imobilul cu pricina a fost demult lămurit. 🙂
   Mantra asta aparţine propagandei socialiste. Te credeam mai inteligent.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: