Fără buletin

● Tembelismul lui Şova şi prostia Antenei 3

Posted in Chestii, Drepturi individuale, Teste by Marius Delaepicentru on 2012/07/01

Am auzit că alde Şova a venit joi în emisiunea Gâdei, cu un zîmbet enigmatic cusut cu aţă albă pe mecla-i asudată de silogisme, rostind conspirativ, (cam ca Talpeş, în zilele sale proaste) că are informaţii din surse secrete, cum că, de fapt, sunt sponsorul Noii Republici, deci, Băsescu e de vină. 🙂
Lighioana politică (vreau să zic: zoon politikon) mă prezenta la Antena 3, ca pe un fel de Patriciu al NR, fără să sufle o vorbă despre modesta mea sumă virată acolo (cca 80 euro).
După ce că e tembel, politicianul se mai face şi de rîs. Permiteţi-mi să îi dezvălui sursa secretă. Este vorba de Google.

De curiozitate, am căutat pe net. Primele rezultate în ordinea relevanţei sunt exact „sursele secrete” ale lui Şova: #1- blogul de faţă, #2-saitul Noii Republici.

Lăsînd la o parte că nu e nimic în neregulă ca cineva să sponsorizeze transparent o formaţiune politică, şi mai ales, fără „trofee ale calităţii” sau alte forme de extorcare, (precum socialiştii obişnuiesc), cert e că avem politicieni socialişti brilianţi. Cum ştiu ei să selecteze un nume, apoi să facă savanta manevră clic-dreapta!

Pentru conformitate:

Articol din aceeaşi categorie, aici.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. nic said, on 2012/07/02 at 10:20

  Sa inteleg ca daca ai dat „doar 80 EUR” se cheama ca nu i-ai sponsorizat pe aia de la Noua Dreapta? De la ce suma in sus se considera sponsorizare?

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/07/02 at 12:21

   Nu, băi ameţitule! Nu e „noua dreaptă”, ci: NOUA REPUBLICĂ. (Vezi că ţi-am corectat compunerea.)
   Sponsorizarea nu are nimic rău, pentru că e TRANSPARENTĂ, în contrast cu şpaga interlopă de mii de euro, adusă pe şest cu roaba, (fără chitanţă) cum se petrece la partidele establishmentului, băi ameţitule!

 2. Radu Borza said, on 2012/07/02 at 20:58

  Mai este o chestie de nuanță pe care anumite persoane o pot scăpa. Cînd spui despre cineva că este „sponsorUL” și nu „UN sponsor”, se subînțelege fie unicitatea acestui sponsor, fie de unic reprezentant al sponsorilor existenți dintr-o mulțime de persoane despre care se vorbeste.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: