Fără buletin

★ În plimbarnița gîdei la Cotroceni s-a petrecut o faptă penală

Posted in Drepturi individuale, Scatoalce de Stat, Talanga de identitate, Teste by Marius Delaepicentru on 2014/08/11

Am trimis la DIICOT un denunţ penal cu următorul conţinut:

–– Original Message ––
From: Marius
To: diicot@mpublic.ro
Sent: Monday, August 11, 2014 4:52 AM (UTC+9) 10 august 22:52 ora Bucureștilor
Subject: Culegere ampla de informatii cu caracter personal

Denunţător: Marius MISTREŢU
CNP (cenzurat)
Adresa: (cenzurat)
telefon nr.: (cenzurat)

Denunţ

Stimaţi domni,

Ştiţi probabil că astăzi, 10 august 2014, personalul postului de televiziune Antena 3 a incitat publicul la o acţiune neautorizată, îndreptată împotriva interesului public, în preajma Palatului Cotroceni. Ca urmare a îndemnului mdiatic a ieşit un număr neprecizat de cetăţeni în locul indicat. Desigur, nu sunt în măsură să apreciez dacă acţiunea de azi are caracter politic, şi dacă e legal ca un post de televiziune să îşi propună scopuri politice, dar:

Ceea ce doresc să vă semnalez, este campania de strîngere de semnături de susţinere pentru un candidat la alegerile prezidenţiale, un anume Mihai GÂDEA, după cum apare pe formularul ce însoţeşte protestul neautorizat. (v. foto)

Postul Antena 3 are o reputaţie foarte proastă, întărită de sentinţa pronunţată de CAB pe 8 august a.c. împotriva fondatorului trustului de presă Intact, Dan VOICULESCU, pentru fapte grave. De asemeni, persoane din conducerea postului citat sunt în cercetări penale pentru infracţiuni de şantaj şi extorcare, specifice grupurilor interlope. În aceste condiţii, personalul întregului post Antena 3 devine suspect de infracţionalitate organizată cu încălcarea legii 677 / 2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

Întrebări legitime: Cum pot garanta organizatorii strîngerii semnăturilor susţinătorilor, confidenţialitatea datelor cu caracter personal în condiţiile în care ANSPDCP nu a publicat încă vreun ordin sau vreo autorizaţie în acest sens? Nu cumva scopul colectării este mai probabil a fi cel infracţional?

Stimaţi domni,

Întrucît Culegerea de informaţii cu caracter personal sub masca unei candidaturi la preşedinţie îi transformă pe semnatari în potenţiale victime, vă rog să verificaţi dacă:
1) a fost eliberată vreo autorizaţie de deţinere şi prelucrare a datelor cu caracter personal de către ANSPDCP în numele numitului Mihai GÂDEA şi dacă este anterioară datei de 10 august 2014.
2) scopul real pentru care grupul suspect a fi interlop strînge date cu caracter personal (infracţional, comercial etc.)
3) sunt, sau nu, îndeplinite alte condiţii legale şi dacă există, sau nu, infracţiuni conexe sau concurente.

(Anexez două fotografii publicate pe Facebook de către doi jurnalişti: Vali PETCU şi Dan TURTURICĂ)

Vă mulţumesc.

Cu adînc respect,

Marius MISTREŢU

Hiroşima
10 august 2014

10553599_700030550065867_5546786331380117895_n

10600391_10152722858183777_1144066780589851894_n

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Popescu R. said, on 2014/08/25 at 14:57

  Stimate domnule Marius,
  fara sa vreau, cautand ceva legat de seismologie am „nimerit” peste blogul dumneavoastra. Am citit jumatate din articolul postat de dv si am vrut initial sa parasesc pagina insa nu am putut sa nu constat preocuparea dv de a denigra Romania si ceea ce se intampla in tara noastra (a dv se pare ca nu mai este…). Sunt totodata curios cum un om care nu s-a putut adapta conditiilor de trai din Romania si a parasit aceasta tara, a ramas cu o ranchiuna fata de romani si ceea ce se intampla in Romania. O teorie cunoscuta in evolutia speciilor spune ca un exemplar inadaptabil intr-un sistem sau areal se autoexclude evitand contactul cu acesta. Dumneavoastra contraziceti oarecum aceasta teorie insa se pare ca aveti si argumente. Nu puteti sa neglijati ceea ce se intampla in Romania pentru simplu fapt ca aceasta tara v-a educat si ajutat sa evoluati (ce-i drept in alt areal). Este indreptatita si mania si indignarea dv de tip proletar fata de ceea ce se intampla in tara, dat fiind ca sunteti platitor de taxe si impozite (ce-i drept in alt areal) si contribuiti la dezvoltarea altei tari. In acest context, apreciez drept justificat orice comentariu negativ al dv la adresa tarii si autoritatilor tarii de adoptie..pe asta va sugerez sa o lasati pe seama celor care traiesc, muncesc si mai ales platesc din banii lor pentru dezvoltarea acesteia.
  Cu stima,
  Popescu R. (posibil „R” sa fie de la roman)

  • Marius Delaepicentru said, on 2014/08/25 at 17:04

   …și care dau șpagă, și care se simt mîndri că sunt umiliți, și care lasă gunoaie la locul de grătar, și care nu-și dau zăpada.

  • Marius Delaepicentru said, on 2014/09/11 at 04:09

   Ridic exact aceleaşi probleme de echitate pe care le văd ridicate şi de japonezi în împrejurări similare. Aşadar, nu sunt original şi nici blamabil, decît, poate, pentru sufletele pocite. Nu mă mai plictisiţi cu sforăituri patriotarde că m-am vindecat demult de provincialisme.
   Stima!

 2. geo said, on 2014/10/27 at 22:06

  Cred ca datele se culeg pentru turul doi al alegerilor ori pentru o initiativa populara a privind initierea unui proiect de lege privind amistia!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: