Fără buletin

Bancuri de probă în terato-ginecologia media

Posted in Chestii by Marius Delaepicentru on 2011/01/11

Că media-trusturile lui Nuşulică nasc monştri cu certificate obstetrice, nu e un secret. Recent, unul din bancurile răsuflate colportate de Realitatea TV s-a referit la contabilitatea unui europarlamentar, în termeni cît se poate de amatoristici, dacă nu de-a dreptul răuvoitori. RTV acredita, nici mai mult nici mai puţin, ideea că deputatul Traian Ungureanu s-ar fi pricopsit pe căi oculte. Cu alte cuvinte, trepăduşii de la RTV aplicau aceleaşi criterii de pricopseală pe care ei înşişi le fructifică atunci cînd îşi ridică roabele de bani negri din puşculiţa lăuzei Sorin Ovidiu Vîntu.

Acuma, oricine a trăit în capitalism ştie că, fie că desfăşori o activitate lucrativă, fie că nu, atunci cînd ai o interfaţă publică, ai şi nişte bani de care nu te poţi atinge fără să te bazezi pe un purcoi de chitanţe şi acte justificative. Cu alte cuvinte, ai bani la dispoziţia ta, dar şi bani aflaţi de jure şi de facto în custodie. Aşa de pildă, TVA şi taxa regională figurează în actele mele contabile ca bani în custodie, pînă la vărsarea lor către stat. Tot aşa, şi bugetul la dispoziţia deputatului are o parte intangibilă.

Trustul RTV a acreditat ideea că Traian Ungureanu s-ar fi pricopsit la Bruxelles cu suma globală, cînd de fapt, mai puţin de 30% îi aparţine. Restul, nu. Restul sunt bani pentru care dă socoteală la biroul de contabilitate al Parlamentului European.

Pentru demontarea făcăturii media suspomenite, vă invit să citiţi dezminţirea dată de TrU. Bineînţeles, RTV nu-i va fi publicat-o niciodată, din moment ce bazele mafiote ale organizării postului TV nu i-o permit.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. melicovici said, on 2011/01/11 at 09:33

  Se stie ca RTV nu mai e demult canal de informatii sau ma rog, stiri, ci de „dezinformatii”. Dap, o publica dezmintirea? S.O.V-edem si pe-asta.

 2. Dumitru lui Nae said, on 2011/01/11 at 16:07

  Trecand peste aspectul banilor in custodie (TVA etc.) cu care nu sunt de acord decat in (prea) mica masura, e clar ca iRTV dezinformeaza cu rea intentie. Nu stiu cat este comanda politica si cat este rautate impotriva unui fost coleg. Fapta e la fel de condamnabila, oricum.
  Desi nu-mi place portocaliul (prefer verdele) voi posta si la mine dezmintirea data de TrU, pentru nu-i pot inghiti pe cei din RTV.

 3. […] un post de pe “Fără buletin” în legătură cu dezinformarea pe care o practică RTV (dacă n-ar fi fost postul ăsta, […]

 4. Perotinus Minor said, on 2011/01/12 at 02:29

  Mai exista Realitatea tv ?

 5. Dumitru lui Nae said, on 2011/01/13 at 03:43

  marius, iei in considerare un link exchange cu mine?
  multumesc, oricare ar fi raspunsul tau.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: