Fără buletin

Avertisment sever către SRI

Posted in Chestii by Marius Delaepicentru on 2018/06/14

Subject: Catre Departamentul de Aparare a Constitutiei

From: Marius <…>

Date: 2018/06/12 2:20

To: relatii@sri.ro

Stimați domni,

Este a doua scrisoare pe care v-o trimit îngrijorat profund de regimul politic pe care, sper, îl țineți sub observație și despre care, eventual, veți spori volumul de cunoaștere întru binele omenirii.

Permiteți-mi întâi să prezint faptele. Cum ele sunt multe, le expun în ordinea pe cât posibil crescătoare a numerelor articolelor din Constituție cu care intră în coliziune.

După cum știți din rapoarte întocmite de funcționarii dumneavoastră, partidele ce constituie Executivul au un discurs de identificare a dușmanului, retorică pernicioasă, întâlnită în regimurile totalitare. La (sper) ultimul lor miting, din 9 iunie 2018, în fapt o demonstrație de forță, grobiană, amenințătoare, președintele Camerei Deputaților, președintele Senatului, precum și Premierul, au mers până acolo încât au divizat națiunea, încâlcind Art. 1. și 30 (7). Vă reamintesc, indivizibil se referă la întregul stat, ce nu are numai teritoriu, ci și cetățeni. Coroborat cu încălcarea Art. 2(2), pe care-l voi mai cita, iese de Art. 397 CP referitor la răsturnarea ordinii constituționale.
Nu mă sfiesc să afirm că PSD în alianță cu ALDE reprezintă o formațiune fascistă. Cu atât mai periculoasă, cu cât nu dă semne de regret atunci când pulverizează retoric și financiar (prin confiscarea pilonului II de pensii) fundamentul statului consfințit de Art. 4 (1) și (2).

Un fapt marginal, dar elocvent pentru disprețul funciar față de Art. 2 (2) este hotărârea cu care partidele de guvernământ vor să rupă din bugetul public pentru finanțarea anticonstituțională a familiei regale în vigoare până la 30 decembrie 1947, încâlcind Art. 1 (2), și 4 (2) precum și 16 (2) adăugând fraudulos un iluzoriu paragraf (5) la Art. 12. ce, în forma în vigoare limitează simbolurile naționale la entități inanimate.

Remarc tratament discriminatoriu în acțiunile Jandarmeriei din subordinea ministrului de interne. Prea multe amenzi chipurile pentru tulburarea ordinii publice sunt date împotriva protestatarilor #rezist, în timp ce falși revoluționari și slugi ale grupurilor mafiote sunt cocoloșiți. Ca dovadă a părtinirii de care dau dovadă jandarmii este numărul mare de amenzi anulate în instanță. De la câte mii de amenzi anulate în sus vă veți da seama că corpul militarizat citat încalcă flagrant Art. 16 (1) și (2) în sprijinul unui grup infracțional ce și-a propus să răstoarne ordinea constituțională?

Cu altă ocazie v-am semnalat încălcarea altui articol din Constituție. Anume, Art. 19 în integralitatea sa. Se petrecea în decembrie 2014, când tot actualele partide de guvernământ constituiau Executivul. Cetățeni români ce încă nu apucaseră să voteze la alegerile prezidențiale au fost deportați la închiderea urnelor din secțiile de votare situate în incinta misiunilor diplomatice. Atâta timp cât misiunile diplomatice ale României sunt teritoriu românesc, ce altceva poate fi darea cetățenilor afară în șuturi, cu ajutorul poliției altor state, dacă nu deportare abuzivă, anticonstituțională, fără decizie judecătorească?

Am pomenit mai sus grup infracțional. Nu este o figură de stil. Partidul ce își zice Social Democrat are în fruntea sa un lider condamnat penal pentru încălcarea legislației electorale – ce ține direct de dreptul constituțional, nu de drepturile animalelor – care a fost ales și reales la congrese legalizate la grefa Tribunalului București, ceea ce transformă întreaga persoană juridică în organizație mafiotă. Dacă adăugăm că frauda electorală de la referendumul din iulie 2012, când Executivul era constituit în cârdășie cu Partidul Național Liberal, a fost făcută în sistem piramidal, nu e greu de identificat conspirația. Conspirația îi transformă pe toți responsabilii de atunci ai Uniunii Social-Liberale în organizație secretă grefată pe o suprastructură de partide. Articolul 40 (4) interzice în mod expres organizațiile secrete. Odată cu condamnarea liderului organizației secrete, ea nu a fost destructurată, ci s-a divizat. Dar conspiratorii rămân încă nepedepsiți. Nu e numai despre dreptul electoral, ci despre lucruri mai grave, ce amenință însăși stabilitatea statului.

Începând cu iunie 2012, am asistat cu toții, unii mai treji, alții mai aromiți, sau direct în amoc, la un șir de lovituri de stat, date aparent legal, dar pe firul legalismului turpid, lovituri ce duc prin efectele lor profunde, încă neînlăturate, la bascularea lentă a regimului constituțional către autoritarism și arbitrariu. Iar în viitor, la o tiranie cruntă. Seamănă foarte bine cu parcursul Germaniei hitleriste. Aceeași schemă de infiltrare și acaparare a statului, redută instituțională cu redută instituțională.

Nu e numai Jandarmeria cea antrenată în statul mafiot, eventual illiberal sau chiar totalitar, ce se profilează din ce în ce mai pregnant. Aveți mai jos o listă cu autorități ale statului golite de conținut, castrate sau, după caz, ticăloșite și folosite ca instrumente de întimorare și de alterare a însăși naturii statului român.

Avocatul Poporului e al lor. Doarme. Nicio ordonanță de urgență ce face praf drepturi constituționale nu poate fi atacată via AvP.

Curtea Constituțională e a lor. Dominată de arbitrariu și sofisme. Imprevizibilă ca un câine comunitar. Folosită ca măciucă politică. Ca referință veți avea raportul Comisiei de la Veneția.

Parlamentul e al lor.

Curtea de Conturi e a lor. Blândă cu hoții.

Consiliul Audiovizualului e al lor. Blând cu ticăloșii mediatici. Apropo, nu v-a venit ideea să documentați uzurparea sistematică a calității de mass-media, astfel încât oficinele de propagandă de sub poj-ghiță să își piardă protecția constituțională din Art. 30(4)?

Consiliul de Combatere a Discriminării e al lor. Folosit ca măciucă. Altminteri, nu percutează la termenul de „șobolan”. Se folosește de fundamentul constituțional doar după cum i se comandă.

CSM – Poate știți mai bine.

Înalta Curte de Casație și Justiție e ca și a lor. Judecătorii sunt amenințați și eventual forțați să se pensioneze numai pentru a mai câștiga timp ticăloșii recidiviști.

Tribunalul București e ca și al lor. Blând cu infractorii politici.

Administrația Penitenciarelor e a lor. Iubește știința și arta. Dă referințe frumoase pe bani grei. E blândă cu infractorii din politică și îi mai lasă în permisie pe șest.

Armata e ca și a lor. Momită cu generali în retragere, la 40 de ani, făcuți pe timp de pace.

Ministerul Public este asediat de mai bine de 13 ani.

Pe Președinte tocmai l-a ciomăgit unealta numită Curtea Constituțională.

Economia e parazitată de ei. Sute de agenții și autorități de stat sunt folosite la strâns taxa de protecție pentru grupurile infracționale ce-și zic partide politice, în timp ce agenții economici „amabili” sunt lăsați să se abată de la norme. Inclusiv de la normele anti-incendiu.

Consiliul Concurenței e al lor. În pofida generozității Art. 45, CC iubește monopolurile și concurența neloială a companiilor afiliate politic și subteran, sau, mai rău, avantajează regiile de stat.

Industria jocurilor de noroc e a lor cu tot cu autoritatea de supraveghere aferentă. Bani negri curg în buzunarele interlopilor politici. Sălile de jocuri nici măcar nu sunt limitate la câteva ore pe zi. Asta, în condițiile în care dependenții de jocuri de noroc, unii dintre ei sociopați, sunt peste jumătate de milion.

Finanțele sunt ale lor. Administrate arbitrar, sub atenta dojană părintească a Curții de Conturi, altminteri, aspră selectiv.

Serviciile de informații – vedem acum.

Casa de Sănătate e a lor. E suficient să aruncați o privire în alt spital decât Elias.

Universitățile sunt ale lor. Frauduloase, nepotiste, fonfăite, găunoase, bune vânzătoare de diplome fără acoperire.

Academia e a lor. La fel de golită de relevanță științifică ca universitățile. Și un pic bișnițară.

Profesorii de toate gradele sunt folosiți ca agenți electorali, amenințați că-și pierd titularizarea dacă nu colaborează cu mafia politică.

Biroul de prevenire a spălării banilor e al lor. Doarme. E mai alb, mai strălucitor, mai parfumat.

Agenția de Integritate e a lor. Doarme. Se leagă doar de cei fără spate politico-mafiot.

Nu mai avem stat de drept, ci numai o castă interlop-parazită violentă, primitivă, arbitrară, iar în final, ucigașă.
De acum, orice este posibil.

Când Curtea Constituțională, însărcinata cu interpretarea pe timp de pace a Constituției, cade în ridicol și fraudă, când Curtea Constituțională devine complice a juntei ilegimite și potențial criminale, vine rândul dumneavoastră să puneți lucrurile la punct. Sigur, „prin metode specifice”.


Succes!

Marius Mistrețu


cârciumar – Hiroșima

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viorel Paraschiv said, on 2018/06/14 at 19:59

    Excelent, felicitări!


Lasă un comentariu