Fără buletin

Noua adresă: delaepicentru.com (anunţ)

Posted in Chestii by Marius Delaepicentru on 2011/11/02

Le mulţumesc tuturor celor care şi-au pus în blogroll adresa blogului de faţă. Îi anunţ pe cei listaţi mai jos, că, dacă în continuare vor avea amabilitatea de a-mi urmări „opera”, noua adresă este http://delaepicentru.com

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dl.Goe said, on 2011/11/02 at 02:05

  Multumesc pentru anunt. Voi face modificarile de rigoare in blogroll desi vad ca deocadata wordpress se ocupa cu redirectarea catre noua locatie.

  P.S. As vrea sa va adresez o intrebare din aria constitutionalismului in legatura cu care am constatat ca aveti o oarecare expertiza. Este constitutional sau nu ca o organizatie care actioneaza pe teritoriul Romaniei sa interzica membrilor sai, prin norme statutare, accesul la instantele de judecata ale statului in dispute cu implicatii financiare si de patrimoniu care implica organizatia respectiva?

  • Marius Delaepicentru said, on 2011/11/02 at 02:49

   Mulţumesc, dle. Goe!

   Nu există imunitate de jurisdicţie teritorială pentru organizaţii transfrontaliere. Ar fi o lezare a suveranităţii statului gazdă. O asemenea organizaţie este un zoombie juridic. Organizaţiile de altă naţionalitate se supun legii pămîntene. E de mirare că încă e în vigoare un astfel de statut. Cine ştie ce funcţionari sau gabriele-bîrsani au luat şpaga pentru a închide ochii la o aşa gugumănie. Cred că oricine ar putea reclama organizaţia cu pricina la oficiul de standardizare a muncii, sau cum i-o zice pe româneşte. Statutul şi contractele de muncă, fie vor fi ajustate, fie anulate. Dacă nimeni nu are sînge să reclame, înseamnă că sunt cu toţii nişte viermi.

   • Dl.Goe said, on 2011/11/02 at 02:59

    Organizatia respectiva este FRF (Federatia Romana de Fotbal) afiliata UEFA, care statueaza interzicerea apelarii la instantele judecatoresti.

   • Marius Delaepicentru said, on 2011/11/02 at 03:17

    Stat în stat. UEFA e un fel de Vatican al fotbalului? Nu. FRF e ambasadă? Nu. FRF este persoană juridică de naţionalitate română. Păi, prin similitudine, dacă vreun sindicat muncitoresc ar fi afiliat la nuş’ce congregaţie internaţională, ar însemna că şefii lui ar putea tăia şi spînzura pe teritoru românesc? Aş!
    Se pare că sofişti au fost, sofişti sunt încă. Chestiile de drept civil se tranşează în instanţa de drept civil unde FRF îşi are sălaşul. Tot acolo FRF datorează şi impozitele.

 2. nedormitul said, on 2011/11/02 at 02:07

  modificat. să-ţi trăiască!

 3. Tiberiu Orasanu said, on 2011/11/02 at 03:00

  Modificat. Succes în casă nouă! 🙂

 4. Sare'n Ochi said, on 2011/11/03 at 04:01

  s-a fost facuta modificarea 🙂
  sa fie primit!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: