Fără buletin

▲ La CNA, birjar!

Posted in Drepturi individuale, Talanga de identitate by Marius Delaepicentru on 2012/09/30

Iar m-au executat în efigie la Antena3. 🙂
Am depus adineaori o sesizare la CNA cu următorul text:

Antena 3 –
Emisiunea: Exces de putere din 2012-09-29 De la ora 19:50 încolo

Timp de 1/2 oră, atît moderatorul Oana Stancu cît şi invitaţii Adrian Ursu, Dan Şova, Pavel Abraham, Petre Roman ş.a. au proferat calomnii privind sănătatea mea mintală şi motivaţia personală a unor petiţii, sesizări şi denunţuri penale pe care le-am trimis în ultimul timp unor instituţii ale statului. Comentarii vădit răuvoitoare.
Lăsînd la o parte disonanţa cognitivă a grupului din studio, privind: existenţa fizică, actele şi faptele mele, moderatorul foloseşte, fără să mă contacteze în prealabil, şi, desigur, fără aprobarea mea, imagini publice online, dar imagini ce îmi aparţin.
Ca cetăţean obişnuit, preocupat de bunul mers al instituţiilor statului, consider că am fost supus unui tratament de demonizare, similar cu cel din şedinţele PCR, din vremuri pe care le credeam apuse.

Pentru conformitate:
http://inregistrari.antena3.ro/view-29_Sep-2012-Exces_de_putere-51.html (de la ora 19:50 încolo, pe orologiul A3)

E de notat superficialitatea Antenei3. După ce, pe 28 iunie m-a luat în colimator, m-a lăsat „nemonitorizat”, deşi denunţul e din 4 iulie, publicat şi pe blog. Pînă cînd un băiat din vreo comisie parlamentară prăfuită nu a vîndut pontul la A3, după ce Parchetul a trimis o adresă la Parlament, de partamentul „investigaţii şi calomnii” al A3 s-a ocupat de cu totul alte subiecte. Slabi jurnalişi-propagandişti mai are trustul Intact!

EDIT: Tocmai aflai cum se numea un al şaselea participant la execuţie, al cărui nume nu îl ştiam. Este vorba de un anume Robert Veress, se pare, jurnalist. Nu îmi dau seama ce fel de jurnalist, dacă nu a reuşit să găsească pe internet sfaturile date de mine co-denunţătorilor, anume, să specifice clar în denunţ datele de identificare. O investigaţie elementară, pentru a cărei lipsă aş concedia orice jurnalist.

EDIT 2
Azi am primit numărul de înregistrare de la CNA. Aplic aici hard copy după document. Am şters datele sensibile.

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Emil said, on 2012/09/30 at 06:25

  La ora asta, cam obosit si in loc de
  „Slabi jurnalişi-propagandişti mai are trustul Intact!
  Mi-a trecut prin minte
  „Slabi jurnalişi-propagandişti si TRUFASI are trustul Intact!”
  Ce feste imi joaca oboseala 🙂
  Dar daca e chiar asa?

 2. Alberto Kurtyan said, on 2012/09/30 at 06:54

  Iti faci probleme cu escrocul de Sova? Omul ala habar nu are despre ce vorbeste.

 3. Robert MIHAI said, on 2012/09/30 at 12:32

  Sunt vedeta !!!

  Marius, prin intermediul tau am ajuns vedeta la Antena ! In timp ce tot vorbeau de tine, pe la inceput, aveau afisat pe ecranul din spate plangerea mea – Robert MIHAI, Rockford, Illinois, USA !
  Mai oameni buni : SUNT VEDETA !!!!!
  O asa onoare nici nu-mi inchipuiam !

  Revenind la lucruri serioase – nu credeam ca functioneaza chestia asta cu petitiile, dar acum sunt convins ca toate acestea au o finalitate ! Am scris si la Autoritatea Electorala Permanenta in legatur cu prezenta mea la referendum si culmea – mi-a si raspuns !

  Am sa le trimit realizatorilor o copie dupa ID-ul meu de USA…poate asa vor intelege ca suntem reali !
  Ei tot incearca sa dea de inteles ca noi nu existam !
  Sau Marius, putem posta aici pe blog? poate asa devenim mai credibili !

  Toate bune !

  Robert MIHAI
  Rockford, ILLINOIS, USA

  PS: imi vine in minte un cantec ce-l cantam cu fica-mea cea mare
  „Sunt o mica vedeta !
  Parfumata, cocheta !”

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/10/02 at 21:50

   Salut, Robert! Scuze pentru întîrziere. Nu le trimite nimic. Lasă-i să se zvîcolească.
   S-ar putea să vă contactez curînd pe toţi, pentru o acţiune în instanţă. Nu îmi dau încă seama care va fi planul tactic, dar „se lucrează”.
   Toate cele bune,
   Marius

 4. Maria said, on 2012/09/30 at 15:11

  Postul asta de tv e pe val de ceva vreme.Si li s-a urcat la cap.In orice magazin de cartier intri,in Bucuresti,televizorul din dotare e deschis pe A3 sau RTV.Nu se uita nimeni la el,dar merge in virtutea inertiei.Si probabil ca bazaind intr-una pe fundal,omul nici nu-si da seama ca e intoxicat,incet si sigur.Oricum,prostia si marlania si ingamfarea,e la mare putere aici.Daca nu intelegem ca trebuie sa facem ceva,noi murim cu demnitatea in mana si ii lasam pe tembelii care ne rad in nas,sa-si faca de cap cu tara asta.Nu zic ca multi dintre ei nu merita tot ceea ce li se intampla.Dar,ce ne facem noi, ceilalti?

 5. Sare'n Ochi said, on 2012/09/30 at 15:27

  niste idioti! te fac cunoscut pe banii Varanului. noi, cei cre contam, stim ca eti zdravan la cap si ca ei ar necesita consult si internare rapida. oricum, nu-i lasa. iar plangerile acelea, le-am depus si eu – plus multe altele.

 6. Vio said, on 2012/10/01 at 02:39

  Felicitari Marius! Nici nu stiam ca te-au luat in vizor slugile lui felix, am vazut abia dupa ce ti-am citit postarea si m-am uitat putin pe internet la emisiune, dar nu am rezistat . Recunosc ca am dat si eu cu copy -paste, cu acordul tau bineinteles, mi-ai spus ca, cu cat suntem mai multi cu atat mai bine. Dar din pacate eu nu am primit raspuns si nici nu am devenit vedeta. Te rugam sa continui ceea ce faci. Multe multumiri din Romania. Ai tot respectul nostru.

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/10/02 at 21:48

   Mulţumesc, Vio. Dacă ai trimis denunţul, e posibil să găseşti răspunsul de la Parchet într-un mail de pe 19 iulie. Tot atunci a fost trimis dosarul şi la Parlament, unde fu înregistrat pe 24 iulie.
   Sunt convins că numele tău apare în pomelnicul de la Antena3.

 7. Robert Veress said, on 2012/10/03 at 19:26

  Pentru conformitate… Nu cei pe care i-ai nominalizat au proferat „calomnii” privind sanatatea ta mintala, ci subsemnatul am pus-o in discutie. Insist ca trebuie sa fii dus cu pluta sa te dai corifeu al statului de drept, dar sa pretinzi ca acesta poate functiona de aceasta maniera: scriu la Parchet, pe mail, un denunt, fara elemente de identificare altul decat un nume si un prenume ce pot fi inventate; denuntul nu contine elemente pe care eu le-am constatat prin observatie directa (nu sunt parte implicata), fiind vorba doar de informatii ce circula in mass-media; dau si indicatii despre cum ar trebui sa actioneze procurorii; mai mult, raliez si alte persoane care, dupa acelasi tipic (si tipizat) trimit denunturi similare; si ma astept, mi se pare normal, adica, sa am o urmare a denuntului meu, in sensul ca „oamenii legii sa actioneze”. Faptul ca s-a intamplat chiar asa, in sensul ca procurorii au sesizat, mai departe, Camera Deputatilor, iti da dreptate, nu-i asa? Ia incearca tu un demers similar in Japonia si vezi cum se pun in miscare oamenii legii… Toti avem pasarelele noastre, dar, amice, tu ai un stol… Apropo (de stol), te-ai intrebat ce ar fi trebuit / putut sa faca procurorii daca s-ar fi trezit nu cu 10-20 de denunturi (sau cate or fi fost), ci cu un milion – doua – cinci – 20? Se pot genera, foarte simplu, „n” adrese de email, de la care se pot trimite denunturi copy-paste. Nu contest ca expeditorii denunturilor carora Parchetul le-a dat curs ar putea exista. Dar, ar putea fi, foarte bine, niste „roboti”. Tocmai asta este si ratiunea (una dintre ele) pentru care, conform art. 222 si 223 CPP, o plangere sau un denunt trebuie sa contina elementele de identificare (numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea şi domiciliul petiţionarului), ca sa fie luat(a) in considerare. Sanatate!

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/10/04 at 04:47

   Ia, te uită! Lume bună! Ce onoare!
   Amice, să nu te superi dacă îţi trag scurt scara de sub toată poliloghia-ţi. În ţările civilizate, datele personale nu se seamănă ca orzul. (Numai în statele poliţieneşti există practica asta.)
   Să fii sigur, procurorii au datele de identificare ale tuturor denunţătorilor. Află de la moşul că, dacă ele sunt necesar a fi făcute publice în cazul plîngerii penale, nimeni şi nimic nu-i poate obliga pe procurori să face publice datele personale ale denunţătorilor.
   Îţi dai acum seama că, din cele 30 de minute ale execuţiei noastre în efigie, nu a mai rămas mai mult de o ştire asfigmică de 15 secunde?

   În subsidiar, îţi vei fi dat seama că:
   1) Justiţia românească a intrat în Europa, din moment ce nu mai lasă să se scurgă în natură mai mult decît strictul necesar.
   2) Media au rămas tributare practicilor din statele totalitare, unde, nu-i aşa, muşti numai la comandă. Nu contează raţiunea. Eşti sculă, trebuie să funcţionezi.

   Stima!

   Marius Mistreţu
   Hiroşima

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/10/04 at 05:04

   Uite aşa aflu şi eu cine era anonimul ăla de mă acuză că sunt dus cu pluta. 🙂
   Mersi. M-ai scutit de o nouă vizionare a mizeriei ăleia.
   S-ar putea ca într-un viitor incert să avem o discuţie ceva mai scrobită pe tema alegaţiilor privind sănătatea mea mintală. Voi avea grijă să deosebim cu toţii, oficial, cu mare acurateţe, publicul de privat, adevărul de calomnie, demersul jurnalistic de comanda politică. 🙂

   • blog de caine rau said, on 2012/10/05 at 15:14

    Draga Marius, intrucat A3 mi-a facut dubioasa onoare de a ma cita cu numele si ambele prenume, si intrucat am textul original si raspunsul scris al parchetului (la adresa de acasa pe care (sic!) normal ca am mentionat-o in denunt impreuna cu restul datelor personale), te rog, cand pornesti actiunea in justitie, considera by default ca vin in solidar cu tine.

  • Robert MIHAI said, on 2012/10/04 at 08:21

   Stimate domn,

   intr-o tara civilizata deciziile definitive ale justitiei se RESPECTA.
   Daca nu le respecti risti sa fii arestat si sa primesti eventual vreo restrictie.
   Evident ca in Romania acest lucru iti poate parea o nebunie !

   Ceea ce Marius a scris in acel denunt este exact ceea ce ar gandi un om normal intr-o lume normala.
   In USA – – de exemplu – sunt indicatoare care te avertizeaza nu numai ca PARCAREA este INTERZISA, dar iti spun si ce te asteapta de nu respecti indicatorul (iti ridica masina fara drept de apel), cu valoarea amenzii aferente (100-400$). Daca lovesti cu masina un lucrator in zona de „drum in reparatii” iei 10 ANI DE PUSCARIE !!! si vreo 14000 $ amenda.
   Privite din Romania aceste lucruri par de domeniul incredibilului – dar aici ele reprezinta normalitatea !

   Faptul ca niste oameni subscriu la aceste idei exprimate mai cu patima de Mistretu’ – dumneata ii consideri nebuni.
   Daca acei procurori (de care mori dumneata de grija lor) ar fi primit 1 milion de asemenea denunturi, Romania era cu vreo 10-20 de ani mai avansata !

   O zi buna !

   Robert
   Rockford, ILLINOIS, USA

 8. dan david said, on 2013/02/04 at 18:33

  uitandu-ma prin arhive am dat de comentarii in blogul tau si am vazut numai comentarii favorabile problemelor tale;niciunul impotriva,ca inainte de 1989;cine nu e cu noi e impotriva;bravo tineo tot asa ,ca lupul moralist;succesuri. asa e cand traiesti intr-o alta lume si mai trist este ca tu chiar crezi ca tot ce sboara se mananca.

 9. […] de mai jos se leagă de reclamaţia la CNA din 30 septembrie 2012, înregistrată pe 1 a lunii […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: