Fără buletin

● În atenţia Executivului şi a mafioţilor

Posted in Drepturi individuale, Talanga de identitate by Marius Delaepicentru on 2010/07/04

Stimate Executiv,

Legea 14/2003 dă posibilitatea mafioţilor să strîngă datele personale a peste 25.000 de cetăţeni, fără să le ofere cetăţenilor garanţia că informaţiile nu vor fi folosite în scop criminal. Am semnalat porcăria legală, însă Avocatul poporului nu dă semne că e de partea cetăţenilor, ci a dumneavoastră, a autorităţilor statului poliţisto-mafiot.

Drept urmare, pentru a nu mai fi nevoiţi să vă plătească domniilor voastre felurite taxe de protecţie, pentru a nu mai fi pedepsiţi băieţii cu ochi albaştri de la evidenţa populaţiei cînd mai scot CD-urile şi le dau politicienilor mafioţi, mă adresez direct mafioţilor.

Onorabili mafioţi,

Ce rost are să plătiţi cîte 10 eurocenţi pentru fiecare rînd de pe listele cu date personale aruncate de diverse instituţii, şi agenţi economici, cînd le puteţi culege chiar voi (datele), fără să fiţi în vreun fel ameninţaţi cu vreo pedeapsă?

Prostiţi şi voi 25.000 sau, de ce nu, chiar 100.000 de cetăţeni ţintiţi. Le spuneţi că vreţi să înfiinţaţi un partid politic, le turnaţi gogoşile pe care vor să le audă, şi le umflaţi informaţiile de care aveţi nevoie. Cum îi îmbrobodiţi, nu vă spun eu, că sunteţi profesionişti, ce mama dreacu’! Nu vă îngrijoraţi că legea nu prevede şi obligaţia să vi se comunice parola pentru cashcard. După cîteva zmetii, vă dăm şi cheia de la casă, stăm şi capră, vă dăm şi nevasta să ne-o găuriţi, pentru că ştim că statul nu ne apără deloc, iar noi nu avem sînge în instalaţie.

Ca să nu ziceţi că sunt bulangiu, uite, vă pun aici răspunsul Avocatului Poporului, cum că aveţi liber să ne exploataţi. (Avocatul Poporului e boierul ăla la care bagă avocatul vostru bulşitu să vă scape de pîrnaie. Să aveţi respecte pentru el.)

Meserie-te-halesc! Şi, staţi pe-aproape, că vă mai bag şi alte şmenuri, despre cum să puneţi mîna pe datele personale ale oamenilor. Însă ponturi meseriaşe, nu aşa… Ponturi ce vă spune şi unde sunt obiectele care vreţi să le săltaţi.

Baftă la ţepe!


Tagged with:

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. skorpion said, on 2010/07/04 at 01:55

  de apreciat ca au raspuns foarte repede sub 30 de zile cit este legal.
  🙂

 2. canadianul said, on 2010/07/05 at 20:56

  Da , au raspuns repede dar neinteligibil . Pentru urechile mele raspunsul suna ca o muzica pentru surzi sau ca o romaneasca vorbita de un ungur. Sa fiu doar eu prea chitibusar rascolind in maruntaiele avocatului poporului ? Erszebet – asta de semneaza hirtoaga de mai sus nu cred ca a priceput ca el ar trebui sa reprezinte „poporul” si nu borfasiii… in fine , cred ca_ca de obicei e chestie de interpretare….

  • delaepicentru said, on 2010/07/05 at 21:28

   Tot ce am înţeles e că orice obiect din ţara aia se mişcă numai dacă pulamentarii au voliţia musculară necesară. De aceea, cred că e nevoie de un detonator baban şi de plutoniu. Mult plutoniu. Cît să cuprindă atît defulaţii cît şi şmenatorii. Vorba lui Goethe: Mehr Plutonium!

 3. Daniel Mois said, on 2010/07/19 at 14:50

  Faina chestia cu „pulamentarii”. De fapt in Romania aia sunt niste roboti care voteaza la COMANDA PARTIDULUI. Nici unul nu va indrazni sa voteze gandind, ci toti se aliniaza si voteaza asa cum se ordona DE LA CENTRU. Iar la centru e un singur om…. si ala grav bolnav cu capul.

  Asa ca in Ro sistemul e nefunctional, e mai degraba o dictatura. Militara, sau mai degraba Ceausista. Un om creat, promovat si instruit de Ceausescu duce mai departe politica lui, sistemul lui. In continuare comanda UN SINGUR OM, si restul EXECUTA. Asta functioneaza pana omul e tanar si lucid, dar mai devreme sau mai tarziu individul din frunte o ia razna rau de tot… IT’S JUST HAPPENING….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: