Fără buletin

Tarom este un virtual agent de fraudă electorală – Propunere de boicot

Posted in Drepturi individuale by Marius Delaepicentru on 2012/11/26

Primesc un comentariu de la Miha:

…a inceput colectarea de date a celor din diaspora? Se vorbeste prin targ ca un tip a vrut sa-si cumpere bilet de avion Washington-Bucuresti la Tarom si i-au cerut sa completeze, printre altele, CNP-ul si valabilitatea pasaportului. Eu am cumparat de f multe ori bilet on line la diverse companii dar nimeni nu a cerut asa ceva. Ingrozitor!

Unul din indiciile de identificare a statului poliţienesc este obligaţia impusă cumpărătorului de a produce CNP în documentul de schimb comercial. Inclusiv în tranzacţii mărunte, cum ar fi cumpărarea unui bilet de avion.

Tarom tocmai a scăpat de un manager austriac, palid garant al legalităţii activităţilor companiei. După ce ultimul obstacol în calea nelegiuirilor a fost doborît, statul de rapt e liber acum să folosească datele cu caracter personal ale pasagerilor, pentru a se reproduce pe cale electorală.

S-ar putea ca Miha şi eu să fim paranoici, dar asta nu ar fi decît efectul direct al opoziţiei coropişniţei cu trei antene la efectuarea recensămîntului populaţiei din toamna anului 2011. Atunci, Dr. Plg. Victor Ponta era trompeta naţional-socialiştilor, cerînd verbos ca oamenii să nu divulge CNP în faţa recenzorilor autorizaţi. În solida lor shizofrenie, socialiştii obstrucţionează un organ respectabil al statului, dar ceiaşi naţional-socialişti colectează date cu caracter personal din raporturile comerciale ale statului cu aceiaşi cetăţeni. Răul a fost comis odată cu nemernicul îndemn. Acum, cetăţenii se află în insecuritate totală.

Ca măsură preventivă, le propun tuturor cetăţenilor români ce zboară internaţional, să boicoteze compania Tarom. N-are decît să crape.

Tagged with: , , , , ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cristi said, on 2012/11/26 at 19:54

  marius,

  Cu tot respectul, esti paranoic putin aici.Iata de ce:

  1. de pe situl http://www.tarom.ro poti afla ca Tarom nu zboara la Washinton, de fapt nu mai zboara nicaieri in America!doar in Europa si saptamanal Dubai.
  2.Toate companiile aeriene la zborurile spre si dinspre USA iti cer seria si nr actelor de identitate , dar si valabilitatea lor,Asta pentru ca daca expira in urmatoarele 90 de zile cetateanul poate sa nu fie primit pe teritoriul statului de destinatie ( chiar daca are cetatenia acelui stat!) iar compania este oblifata sa il duca inapoi PE CHELTUIALA PROPRIE.
  3. Biletele pentru decembrie ianuarie Washinghton Bucuresti trec de 2000 de dolari

  Iti dau alt pont de frauda electorala:
  firma care numara voturile la AEP (autoritatea Electorala Permanenta) este proprietatea candidatului PSD USL Sebastian Ghita..Prin incredintare directa, ca era urgent…Asta s-a hotarat in avionul de Bruxelles.Platit de Ghita, din banii facuti in afecerile cu statul roman.daca te uiti pe situl firmei, afli ca a castigat in ultimele 6 luni toate contractele de IT cu institutiile publice,
  http://www.teamnet.ro/clienti.aspx
  te rog frumos sa scrii si tu la departamentul de finanatre a partidelor sa intrebi:
  -cine si cum a platit zborul plagiatoruluii Ponta la Bruxelles saptamana trecuta(inchiriere avion)
  -de ce nu a declrarat candidatul Ghita conflictul de interese in care se afla
  – Cand face publice listele cu donatii pentru actuala campanie electorala?

  In acelasi timp te mai rog sa publici pe blogul tau, foarte citit si respectat, un apel la ARD sa sesiseze Justitia cu privire la aceste abuzuri (Ghita in conflict de interese , candidat care isi numara singur voturile)Mersi.

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/11/26 at 21:07

   De acord, datele de interes (seria şi data expirării) sunt justificate. Problema mai adîncă e comportamentul politicienilor.
   Ceea ce am exprimat fără prea multe cuvinte (dar cu link-uri) este efectul subsidiar al atitudinilor şi acţiunilor politicienilor în conştiinţa cetăţenilor. Paranoia e contagioasă şi se amplifică prin feedback pozitiv.

 2. maruas said, on 2012/11/26 at 19:59

  Am cumparat acum o saptamana bilet de la Tarom si n-a fost nevoie sa completez nicaieri CNP-ul sau data de expirare a actului de identitate…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: