Fără buletin

● Semidoctul e rege în ţara docţilor

Posted in Scatoalce de Stat, Teste by Marius Delaepicentru on 2012/06/19

Stimate semidoctor procuror Victor Ponta,

Am aflat şi eu despre felul în care sunteţi „persecutat” de Preşedinte. Mă gîndesc să vă sprijin. Intru şi eu în Frontul Plăgarilor, că văd că e trai dulce pe banii poporului, în dispreţul aceluiaşi popor.

Întrucît, de peste 100 de ani, dv., casta politică, lăsaţi impresia că dacă are un pic de tupeu, oricine poate fi ministru, vă anunţ că vreau şi eu. E drept, actualmente nu am doctoratul în drept, dar ştiu că mi-l pot cumpăra. Ştiţi cumva cam care e preţul pe piaţa neagră? Că văd că sunteţi doctor în achiziţia de doctorate.

Vă previn însă că am ceva probleme cu anestezierea simţului moral. Roşesc al naibii de repede atunci cînd spun o minciună. Sunt de-a dreptul eritrofob. Dv. cum faceţi de minţiţi de stingeţi, fără măcar să roşiţi?

Cum reuşiţi să vă fofilaţi printre legi, deşi e clar că aţi schimbat pe şest membrii comisiei de etică din Ministerul Învăţămîntului (cu yesmeni, probabil la fel de plăgari ca şi dv.) doar pentru a vă salva pîrlita de lucrare de doctorat plagiat? Cum reuşiţi ca printr-o descriere seacă a unei instituţii internaţionale, să obţineţi titlul de doctor, fără cel puţin să contribuiţi cu o interpretare originală în materia dreptului?

Mă rog, chestie de detaliu. Dacă tot aveţi atîta tupeu şi nesimţire cred că sunteţi persoana potrivită să reprezentaţi România la Consiliul European, pentru ca asfel, liderii UE să afle ce obraz gros au politicienii români. Cît de dedicaţi sunt ei interesului personal în dauna interesului public. Sunteţi mai mult decît reprezentativ pentru şcoala bolşevică de minciună instituţionalizată. Felicitări!

Dacă vă întîlniţi la „Brucsel” cu un anume zu Guttenberg, transmiteţi-i vă rog urările mele de sănătate.

Marius Mistreţu

doctor cîrciumar
Hiroşima

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. miha said, on 2012/06/20 at 00:51

  eu nu stiu din ce material e facut omul asta! ii dai foc nu arde, ii versi apa nu se uda, il injuri rade, il chemi la dialog el striga ca e alungat, il prinzi cu mata’n sac si el zice ca are scaunul ocupat la BRX….
  Este caz de manual, asta-i sigur!

 2. Stelian said, on 2012/06/20 at 03:15

  Problema e nitel mai veche. A inceput cu citeva comentarii despre masteratul de 3 luni la Catania, acum disparut din CV. Si cu citeva intrebari legate de prorpiile afirmatii despre Franta si terminatul liceului in 1991 (si aceasta perioada scoasa acum din acelasi CV). Dar cum intrebarile erau puse de comentatori nu s-a bagat de seama. Mang si Dumitrescu erau subiectele importante.
  Daca aveti curiozitatea sa-i consultati CV-ul
  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=7&cam=2&leg=2004&pag=0&idl=1,
  veti constata ca in perioada 2001-2004 onorabilul a fost extrem de ocupat incit te intrebi si cind a dormit.
  Ce e de toata jena in afacerea asta este modul in care actorul principal si postacii de serviciu deturneaza discutia. Adica nu fapta ca a copiat (plagiatul mi se pare un termen eufemistic) ci cine e cel ce a trimis materialul la NATURE. O dezvaluire intr-un ziar romanesc ar fi fost tratata ca minciuna sfruntata, lucratura, etc…
  In plus priviti atacul la Tismaneanu, Aligica si Funeriu…
  Ca sa nu spunem ca in maniera tipic romaneasca CV-ul mai e garnisit cu niste cursuri de vara pe la Oxford. O sa-i sugerez domnului orasanu sa-l caute pe Ponta pe acolo. Cine stie ce-o mai iesi???

 3. GIGI said, on 2012/06/20 at 06:43

  Bravo, Kocosh! M-am foarte amuzat, desi subiectul este triste a mourir. De rusine! Da de unde rusine in Romania, in general, la politrucieni, in special. Cit despre zu Guttenberg, sa stii ca, minus plagiatul, era un tip bine din toate punctele de vedere. Si, spre deosebire de toapa de la Bucuresti, nu era nici mirla! Acum s-a retras pe undeva prin padurile canadiene. A incercat sa revina, insa presa si societatea, ei, da, civila, l-au poftit sa-si prelungeascü penitenta in padiurile canadine. Si s-a executat. A plecat din nou. Deocamdata:
  Ginduri bune!

  • Marius Delaepicentru said, on 2012/06/20 at 16:28

   Mulţumesc, GIGI. 😉 Ştiu că mi-ai cam coborît pe şest ştacheta pentru a mă putea felicita, dar apreciez gestul. Textul este liric. Aş zice, dezlînat.

   Dacă zu Guttenberg se retrase în codri, noi avem o misiune asemănătoare, însă vom avea ceva de forat în obrazul gros al protagonistului, pînă cînd îl vom alunga. În Marea Neagră, pentru că dacă îl alungăm în codri s-ar putea să revină magnat.

 4. Dumitru lui Nae said, on 2012/06/20 at 13:26

  Nu pot decat sa banuiesc ca prostul a uitat ca a ajuns acolo unde este doar pentru ca este santajabil/contralabil, ajungand pana acolo incat sa-si creada si sa traiasca in propria minciuna…

 5. Bucur said, on 2012/06/20 at 15:45

  Sa-ti spun un alt scenariu, apropo de faptul ca „autorul” era foarte ocupat (fara pretentii de realitate): Teza a fost „data la scris” unor subalterni anonimi, ce-i drept cam incapabili si asta au fost ei in stare sa dea „copy/paste” de prin alte lucrari. Acuma cine e vinovat?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: